Szlavisztikán milyen szláv nyelvet érdemes választani orosz mellé?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 13:05
3/14 A kérdező kommentje:
Idegenforgalomban szeretnék elhelyezkedni. Arra nem lenne jobb a horvát?:)
2011. aug. 17. 14:04
4/14 anonim válasza:
Akkor főleg a lengyel. A németek után a lengyelek jönnek ide leginkább. Bár ha idegenforgalom a cél, miért a szlavisztika? Vagy ez második szakod?
5/14 anonim válasza:
Polak-Wegier dwa bratanki i do szabli i do szklanki
szal lengyel..
6/14 A kérdező kommentje:
Nem is biztos hogy szlavisztikára megyek.Egyenlőre még csak nézegetem hogy merre tanulhatnék tovább:) A nyelvek az idegenforgalom, a külföldi ügyintézés, diplomácia, tolmácsolás érdekelnek elsősorban:)
2011. aug. 17. 14:16
7/14 anonim válasza:
mindenképpen szlavisztika. orosz,lengyel. az nagyon kell. horvát.. hát?? én azt nem választanám
8/14 A kérdező kommentje:
Ezzel a szakkal jól el lehet helyezkedni?
Mert azt hallottam, hogy a bölcsészek mennek a mekibe:S
2011. aug. 17. 14:30
9/14 anonim válasza:
szlavisztikával? hát nem lesz egyszerű elhelyezkedned, talán tolmácsként.
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasoltok az előbb leírtak alapján?:/ (lehet erről ki kéne írnom egy másik kérdést) Ja és még annyi hogy a japánnak van jelentősége idegenforgalom terén?
Húú mennyi kérdése van:)
2011. aug. 17. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!