Ez mit jelent? Don't you think. I'm big enough to be called a man? Whatever you like baibe, i still love you.
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 11:49
1/7 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy elég nagy vagyok már ahhoz, hogy férfinak szólítsanak?
Amit akarsz, drágám, én még mindig szeretlek.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszed. Elég nagy vagyok, hogy férfinak nevezzenek. Bármennyire is olyan vagy, mint egy baba / kislány// Ebben az mondatban/, én még szeretlek.
4/7 anonim válasza:
A második hozzászóló vagyok. Az első válaszoló a jó. Én elnéztem, bocsánat, akkor lenne jó a mondatom, ha however lenne, lenne a whatever helyett. Elnézést! ott a pont!
5/7 anonim válasza:
Ja, és "szólítsanak" helyett tényleg jobb lesz a "nevezzenek". Hiába, reggel van még...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Mindenkinek ment a pont!
2011. aug. 2. 20:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!