Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME vagy Origo? Hol könnyebb...

BME vagy Origo? Hol könnyebb a középfokú angol szóbeli?

Figyelt kérdés
(Az írásbelim megvan, origós.)
2009. ápr. 7. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt hallottam, hogy a BME könnyebb ey kicsit.

Szerintem menj origo-ra, annak biztos nem vonják vissza az akkreditációját, mint tették a Pannon-nal, Trinity-vel, Pitmann-nel. Ha úgyis origo-s az írásbelid is...

Én most voltam novemberben, simán meglett. Gimis koromban próbáltam háromszor is, (akkor még nem is volt más), de nem sikerült. Az írásbeli meg volt elsőre, csak a szóbeli lett mindig 40-38 pont között.

Most kellett a diplomához, nem jártam tanárhoz, otthon készültem és 50 pontom lett!

Egy tipp: vidéken jobb indulatúak! Én Dunaújvárosban voltam.

2009. ápr. 7. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Huhh, hát igazából már beadtam rigóra, csak már a következőn gondolkodom:D Nah azért hátha mázlim lesz:)

Ha nagyon sokkal húznak meg, a következő bme lesz:D

2009. ápr. 7. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én januárban voltam írásbelin és szóbelin is. Nagyon megvagyok ezzel a nyelvvizsgával elégedve!Korrektek!A szóbelitől nagyon féltem de mint utólag kiderült, felesleges volt. Nagyon aranyosak voltak, lehetett érteni amit kérdeznek és segítettek ha megakadtam. Ami nagyon jó volt, hogy először elmondta, hogy mi hogy lesz!

Szerintem válaszd a BME-t, sokan panaszkodnak a Rigóra. A magnó is nagyon jó volt, sokkal nehezebbre számítottam és attól féltem a legjobban!A kiejtés érthető volt , nem volt háttérzaj és a feladat is könnyű volt!

2009. ápr. 8. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz még annyit: BME-n voltam, azt elfelejtettem hozzátenni:D
2009. ápr. 8. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
a rigó utcai kiszámíthatóbb kb 6 éve ugyanazok a feladatok vannak rotációban és ugyanaz az elvárás is, ugyh ha bemagolsz pár dolgot meg megcsinálod az előző nyelvvizsgákat még olyan szerencséd is lehet ,h pont egy olyat kapsz amit már csináltál
2009. ápr. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!