Tényleg ciki ma Magyarországon, ha valaki nem tud egy idegen nyelvet sem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 08:51
11/17 anonim válasza:
fiatalok körében ma már valamilyen szinten akár már talán ciki is, főleg az angol nyelvtudás hiánya, hiszen azt azért a mai technikával napi szinten használjuk. Elsősorban meg egy nagyon nagy hátrány.
12/17 anonim válasza:
szerintem ugy 35 felett már eléggé kínos,de ha munkához nem kell,utazásnál se nagyon, akkor viszont nem baj ha nem beszéled,hiszen hasznodra nem tudod fordítani ebben az esetben
13/17 anonim válasza:
bocsánat,pont rosszul írtam, 35 év felett NEM kínos
14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként szándékozom tanulni angolul, és a németet is fel kellene frissíteni, utazások alkalmával jól jönne. Egyébként én néha cikinek érzem, ha valaki megszólít és nem tudok válaszolni...
Jó lett volna, ha korábban vezetik be az iskolákban a intenzív nyelvtanulást.
Mindenki tanuljon, aki teheti!
2011. júl. 30. 23:52
15/17 A kérdező kommentje:
ma 11:48
Én hál'Istennek megkaptam a diplomámat, egy olyan igazolás ellenében, hogy x ideje dolgozom közalkalmazottént. Úgyhogy ebben szerencsém volt.
2011. júl. 30. 23:54
16/17 anonim válasza:
Én 38 éves vagyok egy idegen nyelvet sem tudok.
17/17 ivilicious válasza:
fejleszd az oroszt,ha azt tanultál, eléggé keresik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!