Ciki hogyha idegen helyen csak ülve megy a vizelés?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 19:23
1/7 anonim válasza:
Hát, ne nagyon terjeszd az ismerőseid körében... Egyébként szerintem az a bajod, hogy a hogy elé nem tettél vesszőt, és ugye vessző nélkül nem tudsz állva hogyozni. :-)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem, én pl nem tudok piszoárba pisilni, viszont idegen helyen rá nem ülnék a wc-re, meg úgy se tudok pisilni ha valaki még van a wcben /ha nyilvános wc/
de szerintem akár ennek lehet olyan oka is, hogy kevés az önbizalmad...
3/7 anonim válasza:
nem ciki..:D
mindenki máshogy viselkedik idegen helyen..nem a megszokott helyen vagy otthon ebbe semmi olyan nincs..:D
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.Valaki pedig csak otthon tudja elvégezni a nagydolgát.Ez nem gáz!
5/7 anonim válasza:
Ez nem ciki. :) Én például csak otthon tudok 'nagywc'-zni. :)
6/7 anonim válasza:
Az én Párom pl. csak másol nem ül rá, itthon viszont csak ülve szeret. De szerintem tök mindegy hogyan vizelsz, úgyse látja senki. :)
7/7 anonim válasza:
Én mindenhol ülve pisilek. Így tanították, higiéniai okokból, és megszoktam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!