Melyik nyelviskola a leghatékonyabb? A nyelv az mindegy, csak hová érdemes menni?
Figyelt kérdés
Szóval hol találok olyat, ahol nem simliskednek, és azt kapom a pénzemért, amiért oda megyek.2009. ápr. 4. 05:49
1/3 anonim válasza:
én már elég sok nyelviskolába jártam, de csak egy volt, amivel maximálisan elégedett is voltam eddig: Cervantes Intézet, ott spanyolt lehet tanulni és nagyon jók a tanárok is, a módszerek, minden, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki spanyolt szeretne tanulni!
2/3 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy a nyelv!
Ha az adott nyelvnek van sajat intezete Magyarorszagon, akkor oda erdemes menni, mert anyanyelvi tanaroktol tanulhatsz, es ez fontos.
Pl. spanyolbol a Cervantes Intezet, vagy az Olasz Intezet, Francia Intezet stb.
"Altalanos" nyelvsulik kozul talan a Katedrat javasolnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!