Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy kell kiejteni ezt a...

Hogy kell kiejteni ezt a mondatot? Angol Nemrég kezdtem tanulni és a kiejtések nem nagyon mennek :/

Figyelt kérdés
I have been
2011. júl. 11. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

a'jf-v ben

(a'= a ekezettel a tetejen)

v-f= f es v kozotti atmenet

Szerintem keress egy angol tanulotarsat vagy valaki aki tud neked segiteni ebben

2011. júl. 11. 13:41
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Áj hev bín..

:D

2011. júl. 11. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
en azert irtam helyes kiejtessel, mert gondolom nem az angolorara kell neked ha itt kerdezed, mert ott ugy tanitjak ahogy az elozo valaszolo irta. amerikaban akivel eddig beszeltem mindenki ugy mondta ahogy en leirtam, szoval a mosolygos fej nem tudom mire van
2011. júl. 11. 13:57
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tényleg nem angol órára kell mert nem tanultam angolt :/. Itthon kezdtem el és még nem voltam külön tanárnál, majd talán később fogok nem tudom..

És akkor most hogy kell pontosan, mert 2 különböző választ kaptam, bár Mrmulty meggyőzőbb.

Köszönöm előre is- Ilona

2011. júl. 11. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy írtam,ahogy kiejtem. (2.)

Írhattam volna fonetikusan is,vagy bármi,de egyszerűen csak kiejtés szerint és kész. Máshogy ejtik amerikában meg angliában,stb...igen...

2011. júl. 11. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
En bin-nel sose hallottam anyanyelvitol, bar lehet hogy angliaban ugy mondjak nem tudom.. biztos lehet mashogy is mondani, en azt irtam le ahogy en mindig is hallottam, gondolom nem beszelnek helytelenul.. egyebkent ha kimesz akkor ugyis megtanulod nagyjabol a helyes kiejtest, azt itt sose fogod megtanulni senkitol.
2011. júl. 11. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Na jó. Az alábbi linken találsz egy egynyelvű szótárat. Beírod a keresőjébe a szót és ha a BrE-re kattintasz rá, akkor a brit, ha az AmE-re kattintasz rá, akkor az amerikai kiejtést kapod.

Így nincs vita.

A.

[link]

2011. júl. 11. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
bín-nek max a te konyha-angolodban kell ejteni, az első írja jól inkább.
2011. júl. 11. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a linken is bin-nek ejtik!
2011. júl. 11. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
bín, brit angol kiejtés szerint.
2011. júl. 13. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!