Szerintem keress egy angol tanulotarsat vagy valaki aki tud neked segiteni ebben
2011. júl. 11. 13:41
2/12 anonim válasza:
Áj hev bín..
:D
2011. júl. 11. 13:52
3/12 anonim válasza:
en azert irtam helyes kiejtessel, mert gondolom nem az angolorara kell neked ha itt kerdezed, mert ott ugy tanitjak ahogy az elozo valaszolo irta. amerikaban akivel eddig beszeltem mindenki ugy mondta ahogy en leirtam, szoval a mosolygos fej nem tudom mire van
2011. júl. 11. 13:57
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg nem angol órára kell mert nem tanultam angolt :/. Itthon kezdtem el és még nem voltam külön tanárnál, majd talán később fogok nem tudom..
És akkor most hogy kell pontosan, mert 2 különböző választ kaptam, bár Mrmulty meggyőzőbb.
Köszönöm előre is- Ilona
2011. júl. 11. 14:09
5/12 anonim válasza:
Én úgy írtam,ahogy kiejtem. (2.)
Írhattam volna fonetikusan is,vagy bármi,de egyszerűen csak kiejtés szerint és kész. Máshogy ejtik amerikában meg angliában,stb...igen...
2011. júl. 11. 14:14
6/12 anonim válasza:
En bin-nel sose hallottam anyanyelvitol, bar lehet hogy angliaban ugy mondjak nem tudom.. biztos lehet mashogy is mondani, en azt irtam le ahogy en mindig is hallottam, gondolom nem beszelnek helytelenul.. egyebkent ha kimesz akkor ugyis megtanulod nagyjabol a helyes kiejtest, azt itt sose fogod megtanulni senkitol.
2011. júl. 11. 14:15
7/12 anonim válasza:
Na jó. Az alábbi linken találsz egy egynyelvű szótárat. Beírod a keresőjébe a szót és ha a BrE-re kattintasz rá, akkor a brit, ha az AmE-re kattintasz rá, akkor az amerikai kiejtést kapod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!