Hogy irják németül azt a szót ami kiejtve ugy hangzik "noj"?
és lenne még egy kérdéesm
sajnos nem kellemes a téma. Egy ismerős lányról hallottam, hogy fent van valami " á noj" oldalán, sajnos nem szép képekről van szó.
Mit jelenthet ez az "a noj"? esetleg nem tudod mi lehet ez?
szerintem ez valami francia lehet, olyan csengése van.
amúgy ilyet találtam ha ér valamit: [link]
ez egy német ismerkedős oldal, de semmi extra.. google sem tudta:D
tegnap este hallottam egy ismerős kislánytól, hogy az egyik testvérem lánya aki kint él bécsben fent van valami osztár oldalon valami portfóliója van állitólag linz-i ez az oldal és valami ánoj vagy árnoj ilyesmi hangzása volt annak amit mondott.
2 éve kint él, az anyja meg senki ne tudja mit csinál, de tegnap este megjeletn a családi rendezvényen 23 évesen szájfeltöltéssel, szilikon mellekkel, uj autóvan, derékig érő szőke hajjal és szeretnénk utána járni, hogy igaz e. Nem tudunk velemit csináni ha esetleh rosszéletű lett, csak jó lenne tudni, mert az egész család be van tojva mert ahogy kiézett még esetleg az is lehet, hogy egyszer nem jön haza éshát szeretnénk tudni hol keressük ha baj van.De ő ne mondja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!