Melyik a jobb angol nyelvkönyv: az English Grammar in Use a Cambridge kiadótól vagy az Oxford Angol Nyelvtan?
Nekem mindkettő megvan, de az oxford angol magyarul beszél hozzád amikor magyaráz és van benne fordítási feladat is. Vedd meg, de csakis a javítókulcsosat. A CD-je is jó. Ha a kettő közül kell választani inkább ezt.
A másikat meg egy kis kereséssel...
Köszi mindenkinek! Az alapok már megvannak, bár találtam pár nagyon hasznos dolgot az alapfokú Cambridge könyvben is, mikor átnéztem a boltban, valami olyasmi volt a címe, hogy Basic Grammar in Use, vagy hasonló.
De ahhoz túl drága, hogy pár értékes információ miatt megvegyem azt is.
Még nem döntöttem el, melyik tetszik jobban, igazából mindkettő.
Tényleg még egy kérdés, mi a véleményetek, ha ismeritek, az Angol nyelvtan 222 pontban c. könyvet?
Ezt is egész jónak találtam, és csak 2000 Ft.
Amúgy van már az "In Use"-nak is bekötött, keményfedelű változata! Az Alexandrában láttam.
Kb. 800 forinttal drágább, mint a puhaborítású.
Az is igaz, köszönöm szépen! :)
Ma vagy holnap megveszem valamelyiket!
Cambridge párti vagyok! Átláthatóbbnak találom, kevesebb benne a "duma", a leirások egyértelműbbek voltak számomra.
A feladatok jók, a könyv külleme is jobban tetszik, a feladatok elrendezése stb.
De azt mondom, nézz bele mindegyikbe és amelyik szimpatikusabb.
Szia,
Melyiket vetted végül? Tapasztalat? Az Oxford az nem kemény kötésű igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!