Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Budapesten angol nyelvvizsga?

Budapesten angol nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

Szeretném letenni az alapfokú nyelvvizsgát angolból,majd jövőre a középfokút. Budapesten hol vannak JÓ helyek ahol ez lehetséges? Mennyire könnyű? Hogyan zajlik egy ilyen? Egyszerre van a szóbeli és az írásbeli vagy külön-külön? Ha külön van akkor mennyi időt kell hagyni a kettő között? Lehet választani hogy melyiket akarom előbb?

Előre is köszi!

2011. jún. 6. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy egy alapfokú pénzkidobás? :/ Kivéve speckó esetekben.

Amúgy én az Origót javasolnám. Alapfokon nem voltam, csak középen meg felsőn, nekem bejött. Az írásbeli szombatonként van, a szóbeli vagy pár nappal előtte, vagy utána, vagy épp aznap. Ha épp aznap van, biztos adnak 1-2 órát, fogalmam sincs, de nem hinném, hogy ez számítana, ha felkészült vagy.

Sok szerencsét! :)

2011. jún. 6. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
12 évesen hova tudnék menni?
2011. jún. 7. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Cambridge!

Csak egynyelvű nyelvvizsgát érdemes letenni!

Én már külföldön élek és kétnyelvű nyelvvizsgám volt csak. Le kellett tennem a Cambidge-t, mert más nem számottevő (csak Magyarországon).

2011. jún. 7. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!