BME középfokú angol nyelvvizsga! Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz?2011. jún. 6. 18:49
11/17 anonim válasza:
Én is azt hallottam a Cambridge-ról, hogy jó, de baromi drága, 50 ezer egy középfokúért... :O:O úgyhogy én ezért az ELC-t néztem, az is egynelvű, de csak 28 ezer. Arról tudna valaki mondani valamit, hogy mennyire fogadják el?
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nekem csak a felvételihez kellene.
Szerintem is sok a Cambridge vizsgadíja.
Az ECL-ről sajnos nem tudok semmit.
2011. jún. 10. 07:35
13/17 A kérdező kommentje:
69%-kosnak: Bocsi,hogy megkérdezem, de azt hogy érted, hogy 1-3 óra alatt megtanítod bárkinek?
2011. jún. 10. 07:38
14/17 anonim válasza:
Szia. Ugy ertem, ahogy mondom. Nem akárkinek, hanem ahogy irtam is, annak, aki alapfokon tud beszelni, es tudja a kozepfoku nyelvtant, annak. Egyszeri ülésre megtanitok oylat, amivel atmegy a kozep szobelin. Magamnak dolgoztam ezt ki.
Amikor en felveteliztem, nem fogadtak el a felvetelihez a "Rigó utcain" kivul semmit. (35/L)
15/17 anonim válasza:
Ja, de ez csak a beszelgetesre es a képleirasra vonatkozik. (35/L)
16/17 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen!
2011. jún. 13. 15:26
17/17 anonim válasza:
Hát akkor még másképp volt, most már bármit elfogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!