Melyik nyelvet válasszam?
szeptembertől a gimnázium mellett külön fogok nyelvet tanulni, de nem tudom, hogy a németet, a spanyolt, vagy a franciát válasszam.
tudom, hogy a német hasznos, de azt nem szeretném annyira...
németet!
az állásajánlatok 90%-a kéri a németet az angol mellé, sokszor a német még fontosabb is!
:/ én spanyol felé hajlok, mert végülis azt is sok országban beszélik...
angolhoz melyik hasonlít a legjobban?
Tapasztalatból ajánlhatom a németet!
-szomszédos országunk Ausztria...,nálunk nagyobb a német érdekeltség,sokan beszélik... a spanyol is előfordul,de még nem sok állásajánlatban láttam,a német után angolt sem nehéz tanulni
Németet. Ha valamiért mégsem azt választod, pl. leküzdhetetlen undort érzel iránta, akkor a franciát. A német majdnem olyan fontos, főleg műszaki és üzleti területen, mint az angol. A francia már kevésbé fontos, de az is jól jöhet. A spanyol nem sok mindenre jó.
Amúgy meg ideje hozzászokni, hogy nem mindig az a hasznos, amit egyből "szeretünk". Viszont amivel az ember sokat foglalkozik, azt meg tudja kedvelni egy idő után.
Hosszú távon a NÉMET, de az OROSZ-on is gondolkodnék.
Kelet-Európában az angol, a német és az orosz az, ami hasznos és ezt a három nyelvet kérhetik a legtöbb jó pozíció betöltése fejében.
azt hiszem, meggyőztetek. lesz még időm azt tanulni amit szeretnék, úgyhogy először azt fogom, aminek hasznát veszem. tehát német
közi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!