Hiba volt olaszt választani?
Figyelt kérdés
Angolból felső, németből középfokú nyelvvizsgám van. Ezeket a nyelveket használom is. Megszereztem az alapot olaszból, de egyre inkább azt gondolom, hogy OROSZT kellett volna. Érdemes az olaszt vinnem tovább, vagy váltsak oroszra,mert annak töb értelme van itt keleten?2011. jún. 1. 07:44
1/1 anonim válasza:
Nekem németből van felsőm, angolból közepem, és én orosz alapot csináltam. Most szeretném középre fejleszteni. Szerintem azt soha nem mondhatod, hogy hiba egy nyelvet tanulni, mert minél több félét tudsz, te annál többet érsz, meg annál könnyebben megértesz/megtanulsz rokon nyelveket. Én nagyon szeretem az oroszt, és hasznosnak is tartom, sok hasonlóság van környező országok nyelvével, tehát már ezért is hasznosnak érzem, mert sok mindent meg tudok fejteni a szlovák nyelvből vagy pl a horvátoknál. Én nagyon ajánlom neked az oroszt, aztán később visszatérhetsz az olaszhoz is, ha úgy gondolod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!