Ennyi tudással kb. mennyi idő lenne megszerezni a középfokú angol nyelvvizsgát?
Gimnáziumban angolt és németet is tanultam, de az angol volt a választott tárgyam a tavalyi érettségin. Nem lett olyan jó, mint a többi, de a nyelvekkel (főleg a nyelvtani részével) hadilábon állok.
Összességében egy közepes 4-es lett. (Az írásbeli 70% fölött, viszont a szóbelivel rontottam 2-3 százalékot.)
Tudom, ez egy nyelvvizsgához viszonyítva édeskevés.
A szókincsem elég nagy, fordítani nagyon jól tudok a volt tanárom szerint, a szövegértés is megy.
Viszont a szövegalkotás írásban csak döcögősen (a nyelvtan miatt), maga a nyelvtani rész pedig egy katasztrófa. Jóformán úgy "oldottam" meg a feladatokat, hogy sikerült kizárnom egyet, de a többit csak tippeltem.
Most vizsgaidőszak végén szeretnék nekilátni.
Mennyi idő alatt sajátíthatom el így a középszintet?
/Gimnáziumban több tesztet is írtunk, hogy megtudjuk, kinek milyen nyelvvizsga sikerülne jobban. Nekem mind a kétszer az Origónál lett a legtöbb pontom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!