Lefordítaná valaki németre?
Hozzávalók:
a tésztához: 30 dkg darált keksz, 2 kanál kakaó, 1-2 kanál rum, 10 dkg porcukor, kb. 2 dl tej, a krémhez: 10 dkg puha vaj, 15 dkg porcukor, 5 dkg kókuszreszelék; a nyújtáshoz: 5 dkg kókuszreszelék a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk (2 tekercs lesz belőle). A krémhez a puha vajat a porcukorral és a kókuszreszelékkel jól kikeverjük.
A tésztát zsírpapíron vagy szilikonlapon a maradék kókuszreszelékkel kinyújtjuk (20 x 30 cm-es téglalappá) – alul-felül megszórjuk 3-5 mm vastagon. Megkenjük a krém felével, és a papír segítségével feltekerjük.
Kókuszban meghempergetjük, hűtőben pihentetjük, majd tálaláskor 8-10 mm vastag szeletekre vágjuk.
Zutaten:
den Teig: 30 Unzen Hackfleisch Kekse, 2 Löffel Schokolade, 1-2 EL Rum, 10 Unzen Puderzucker, ca. 2 dl Milch, Sahne: 10 Unzen weiche Butter 15 Unzen Puderzucker, 5 g Kokosraspel, auf Zuschuss: 5 g Kokosraspel auf Zuschuss
Zubereitung:
Kneten Sie den Teig Zutaten und dann in zwei Teile (2 Rollen davon wird) aufgeteilt. Für die Creme die weiche Butter in den Puderzucker und Kokosraspeln gut vermischen.
Das Wachspapier oder szilikonlapon Teig wird mit dem Rest Kokosraspeln (20 x 30 cm Rechteck) gerollt - die von unten nach oben streuen 3-5 mm dick. Die Hälfte der Sahne und mit einer Papierrolle.
Meghempergetjük Kokos, Rest in den Kühlschrank, dann in Scheiben geschnitten serviert 8-10 mm dick.
- Google Translate - :)
Meghempergetjük Kokos????
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!