Apukám nem akarja kifizetni a nyelviskolámat, mit tegyek?
Meglehet tanulni középfokúra nyelviskola nélkül. Most tettem sikeres alapfokú vizsgát.
Köszi a válaszokat !
Nem gondoljátok talán, hogy mindenki járt tanárhoz, vagy tanfolyamra, aki nyelvvizsgázik.
Az egyes nyelvizsgák leírását, témaköreit pontosan megtalálod a neten.
Azt nem írtad, hogy apukád miért nem akarja fizetni a nyelvtanulásod. Lehet benne az, hogy sok mindent fizet már egyébként is. Netán nem vagy a dolgokban kitartó, ezért felesleges pénzkidobásnak találja? Vagy ő is úgy gondolja, hogy tanár nélkül is fel lehet rá készülni?
Az biztos, hogy tanárral könnyebb, de azt is be kell látni, hogy egy tanár se tudja megtanulni a diákja helyett a tananyagot. Mindenképp szorgalmasnak kell lennie a diáknak.
Nézd meg a nyelvvizsga árakat is, és azt is, hogy melyiknél mennyit kell fizetni abban az esetben, ha valamelyik részét ismételni kell a vizsgának. Bár nyugodtan lehet keverni is anyelvvizsgákat: szóbeli TELC, írásbeli Origó stb.
Maga a vizsga sem kis pénz! Ajánlom én is nyári munkát, talán még olyat is találsz, ahol külföldiekkel is találkozhatsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
ha nem jön be a fenti linken a válasz, akkor keresd meg az alábbi kérdést
Hogyan tudok a legjobban megtanulni angolul magamtól?
én erre nem költenék egy fillért se
épp elég drága a vizsga
Azért nem akarja kifizetni,mert smucig.
Köszi a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!