SOS! Nem tudom kifizetni a félévet és már nem engedik a halasztást, mit tegyek?
Mi a következménye annak ha nem tudok eleget tenni a fizetési kötelezettségemnek a megadott dátumig? kértem félév halasztást mert sok munka jött közbe hétvégékre is (levelezőre járok) de sajnos nem adták meg. Ez az első félévem itt de minden olyan számításom is meghiúsúlt ahol számítottam gubancokra. (ez magyarország de ez már egy másik téma :) )
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
A dékán méltányosságból adhat részlet fizetésre kedvezményt.
A Tanulmányi osztályon érdeklődj!
Ha vizsgázni nem tudsz, akkor nem lesz meg a féléved. Vizsgát sem lehet végtelenségig halasztani.
Úgy hogy nem tudom....
diákhitel, mint végső megoldás?
egyébként nem, nem ez Magyarország, mert nálunk a legtöbb képzés ingyenes. a fejlettebb országokban van mindenhol tandíj.
Nem hiszem, hogy kirúgnak, csak vizsgákra nem fogsz tudni jelentkezni (ezt biztosan tudom legalábbis ahol tanulok ott így van). Utánna meg nem fogsz tudni tárgyakat felvenni a köv félévre mivel nincs meg egy tárgyad sem......
Én a helyedben vennék fel diákhitelt. EZ nem svájci frank alapú, ráadásul nem is 30% az évi kamat. Ha vézel akkor sem havi 50000-et kelleszz törleszteni.Nézz körül a diákhitel honlapján.
Diákhitelt már nem tud felvenni úgy hogy decemberig megkapja.
Amúgy kérdező náluink megszűnik a jogviszonyod ha tartozásod van az egyetem felé. De a vizsgákról 100% hogy letiltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!