Mit tegyek ha nem tudjuk kifizetni a tankönyveket?
Figyelt kérdés
Már kellett volna menni érte :S Mit mondjak az osztályfőnöknek? Utolsó éves vagyok2011. aug. 30. 12:14
2/7 anonim válasza:
az igazat mi mást? gondolom valahogy megoldható.
3/7 anonim válasza:
Az igazat,ha ciki akkor menny a családsegitőbe és intéznek neked egyszeri segélyt vagy a polgármester hivatalba.ott tudnak segiteni.Tavaly mi sem tudtuk,de kaptunk egyszeri segélyt és megoldottuk.
4/7 anonim válasza:
én anno azt csináltam h nem mentem el értük. Mikor első nap kérdezték h ki nem vette fel a könyveket akkor mondtam h nem tudtam elmenni értük,mert nem voltam otthon. A pénzt meg fizetéséig mindig mondtam h elfelejtettem elkérni anyukémtól,meg ilyenek.
5/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy állandóan hivogat az osztályfőnök meg hogy nem fogja a rendet miattam felbontani -.- pff Minden nap meg fogja kérdezni.. tök gáz ez a nő. Nem értené meg szerintem. Köszi szépen a válaszokat!!
2011. aug. 30. 14:10
6/7 anonim válasza:
Pedig mondd meg neki nyugodtan.
Próbáljatok segítséget kérni az Önkormányzatnál.
7/7 anonim válasza:
ha egyszer nincs rá lóvé, akkor nincs. az osztályfőnököt meg szard le. de biztos meg lehet beszélni, hogy valahogy részletekbe fizessétek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!