Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyomatékos változást szeretnék...

Nyomatékos változást szeretnék, segítségetekkel!?

Figyelt kérdés

Szóval elegem van abból,h nem tudom a nyelvet,5éve tanulom az angolt,de semmi.

Most jutottam el oda,h meguntam,nem is foglalkoztam vele,még annyit sem,így mehetek augusztusba vizsgázni.

Főleg persze emiatt,nem szeretnék,angol miatt megbukni,meg úgy egyébként sem.

Ezt a nyarat most főleg a nyelvtanulásnak szentelem, és tudom,h sok hasonló kérdés volt már,de tényleg komolyan gondolom és szeretnék tanulni.

Mit tehetnék ez alatt a 3hónap alatt(és persze a továbbiakban is) ez ügyben,ha nem tudok megfizetni nyelvsulikat és drága tanárokat?

A másik kérdésem meg pont ez lenne,h nem tudtok-e valakit,vmilyen szervezetet amelyik megfizethető,olyan tanárt, aki még tudna segíteni a nyár alatt?

..és milyen módszer,milyen könyv,feladat az ami tényleg segít,amivel tudok továbblépni?

Nem azt várom,h hipp-hopp valaki megtanít majd,hanem tényleg tennék érte, de hogyan?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!!!

2011. máj. 12. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
akkor nalad az otthontanulas johet szoba. a nyelvtant meg tudod erteni, tanulni hasznalni a Grammarway cimu konyvsorozatbol. ez 4 kotetes es a legalapoktol egeszen mondhatni a csucsig elvisz amit itthon tanitanak. ez nem potolja a beszedet, szoval ha el kint rokonod/ismerosod akkor beszelgess vele, de olyannal ne akinek iskolan kivul semmi tapasztalata a nyelvvel, mert tole semmit nem fogsz tanulni..
2011. máj. 12. 14:01
 2/2 anonim ***** válasza:

eduverzum.hu

szokincsfejleszto.hu

Ezek nekem sokat segítenek, én egyedül készülök fel angol középfokúra (persze, nem csak ezekből). Egyébként a könyvesboltokban kapható (400 Ft) angol nyelvtani összefoglalós kisokosok sokkal jobbak, mint a többezres nyelvkönyvek, mert itt magyarul magyarázza el a nyelvtant, a drága egynyelvű nyelvkönyvek pedig inkább témaköri szókincsekben segítenek. És sok netes hanganyag!!!

Sok sikert!

2011. máj. 12. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!