Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol érettségiben mi értelme...

Angol érettségiben mi értelme van annak hogy pontlevonás jár ha túl sokat írok? 50-80 szó helyett írtam 136-ot,100-120 helyett pedig 280-at. Erre mennyi levonás jár?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk az olyat áthúzzák,aztán levonják a pontokat,az miatt amit leírtál,de túllógott. Olyasmi ez mint töriben a rövid eszé,hiába tudnál többet írni,nem kiváncsiak rá. :S
2011. máj. 5. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:
én úgy tudom h csak akkor vonnak le pontot ha kevesebb szót írtál, mint amennyit kellett volna (szval a többért nem vonnak le pontot). a régi érettségiben vontak le a több miatt
2011. máj. 5. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Az egy kicsit durva; de szerintem is rossz volt a korlát.

Az első feladatban a sorok is kevesek voltak, nem volt arányos a másodikhoz mérve.

Szerintem a maximum korlátot kéne megnövelni a másodikban, mert ott jobban ki is kell fejteni.

2011. máj. 5. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy extrém túllépés gáz; azért szerintem 30%-ig rendben van, ha minden más megadott szempont stimmel.
2011. máj. 5. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy most megúszod pontlevonás nélkül, de a jövőben figyelj oda. Nyelvvizsgán és egyetemen senkit nem fog érdekelni, hogy szerinted ez hülyeség. A túllógó részt nem olvassák el, áthúzzák és lepontoznak érte. Pontosan azért, amit már egy válaszoló írt: azt jelenti, hogy nem értetted meg a feladatot. Pont.
2011. máj. 5. 19:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Hány pontos lett végül?
2014. febr. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!