Fellebbezni nyelvizsgáért? Egy ponttal húztak meg az angol középfokú írásbelin. Megéri fellebbezni? Van olyan esetleg, akinek megadták fellebbezés után?
Mindenképpen próbáld meg újra, pláne ha ingyenes. második nekifutásra biztos sikerülni fog. ez az 1 pont a szerencsétlen véletlenen múlott, nem hiszem, hogy a felkészültségeddel lett volna gond. esetleg megkérdezheted, hogy egy pont híján is jár ez a méltányossági dolog, bár sztem ha járna, akkor tuti átengedtek volna.
elhiszem, hogy baromi idegesítő, hogy ezen a vacak egy ponton múlott...
sok sikert a következő vizsgához!
Szia, csak nem Debrecenben írtad a nyelvvizsgád? Nekem 2 pont hiányzott,én is most írtam. Egyik barátomnak szintén 1 pont hiányzott kért felülvizsgálatot, és megadták neki.
Én is megfogom próbálni a fellebbezést, legalább ha más nem, de ezt is megtettem az ügy érdekében. Próba, szerencse, én azt mondom!
Nekem is fontos, én is végzős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!