Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megtudja nekem ezt oldani egy...

Megtudja nekem ezt oldani egy jó anglos?

Figyelt kérdés

aki tud segitsen, a link alapján, a 2 es feladatot kéne megoldani 120 szóban szigoruan.

köszönöm. nagyon fontos lenne nekem.

[link]

2011. ápr. 25. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én szívesen megcsinálnám Neked de sajnos sietek, így csak linkelek egy kis segítséget. :)

[link]

De szerintem első körben próbáld meg megírni az elejét és a végét. Ha ez megvan utána válaszolgass a kérdésekre és próbáld meg összekötni a mondatokat.

2011. ápr. 25. 17:41
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, de azért irtam ki mert nekem sincs már rá időm.
2011. ápr. 25. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Dear Sir/Madam,

I have brought a new mp3 player at your store (Tesco, Csengery Street 43) 3 days ago and it worked pretty well until yesterday night when it broke down all of a sudden. I used the mp3 the way it is supposed to be used but even so it broke down. Because of this I feel that my complaint is completely just and as such I demand a compensation. I either want the whole price back or I want it replaced with another mp3, which is working and will go on working for more than just 2 or 3 days.

I look forward to hearing from you.

Yours faithfully,

Name

112 szó. Ha ez nem elég akkor egészítsd ki valamivel. Amúgy kb. 10 perc alatt írtam, tehát azt nem mondom, hogy egy hűű de profi levél, bár elméletileg nyelvtanilag jónak kéne lennie.

2011. ápr. 25. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Előzőnek javítás:

Dear Sir/Madam,

Az első mondatodat nem egészen értem, ezt majd javítsd!

I brought (Ha nem inkább bought?!) a new mp3 player at your store (Tesco, Csengery Street 43) 3 days ago and it had worked pretty well until LAST (instead of yesterday) night when it broke down all of a sudden. I used the mp3 the way it is supposed to be used but even so it broke down. Because of this I feel that my complaint is completely just and as such I demand a compensation.EITHER I want the whole price back or I want it TO BE replaced with another mp3, which WORKS and will go on working for more than just 2 or 3 days.

I look forward to hearing from you.

Yours faithfully,

Name

2011. ápr. 25. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaja, bought-ra gondoltam csak félre írtam, amúgy szerintem nem mindenhol szükséges a javításod, de talán így jobban hangzik.
2011. ápr. 25. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönet érte :)
2011. ápr. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!