Hogy tanuljak oroszul?
Jézusom, ezt a kérdést nem tudtad volna szépen megfogalmazni??
kérdésre a válasz: Szép fokozatosan
első vagyok: Mielőtt valaki megkérdezné hogy miért mondtam neki. Elmondanám azért mert ott volt az a szó is a kérdésbe hogy "Hogy a r*kba tanuljak meg oroszul? MI?"
Ezt csak azért írram hogy nehogy valaki megkérdezze
Keresel egy magántanárt, perkálod az óradíjat és tanulsz.
Egyébként meg minek neked olyan gyorsan megtanulnod oroszul?
Ezeket tanácsolom, hogy minél gyorsabb legyél:
A magántanárt sajnos nem úszhatod meg az írás-olvasás miatt, kivéve, ha már ismered a cirill írást.
Sok időt szánsz rá, és sok orosz szöveget olvasol és hallgatsz. Különösen nyáron.
A leggyorsabb az lenne, ha anyanyelvi környezetben tanulhatnál, de ezt nem javaslom, hacsak nem vagy igazi kalandor.
az oroszban nagyon fontosak:
írásban a lágyság jelek, tehát nehéz az írása. én 5.től tanulom vagyi 4től de 5ben már írtunk is, és mot vagyok 8. os. Az a 2. idegen nyelvem.
A kiejtés. vagyis a hangsúly. Nem mindegy hova teszed, néha én is mondok baromságokat. Szal kell a tanár.
Internetes szótárat tudok ajánlani, ahol a kiejtést is meg tudod hallgatni - a hangsúly nagyon fontos az oroszban, akár mást is jelenthet egy szó ha máshova teszed a hangsúlyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!