Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc szóbeli mennyire vészes? B2

Telc szóbeli mennyire vészes? B2

Figyelt kérdés
Nem vagyok rossz angolból, csak éppenséggel mikor kell egyszerűen nem birok megszólalni, és nem jönnek a szavak úgy mint szeretném. Hallottam már olyat, hogy valaki semmit sem tudott és átengedték, de a fordítottját is.
2011. ápr. 18. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően azt hallom róla, hogy egyszerű és könnyen átengednek. Nem az számít, hogy szuper helyes a nyelvtanod, hanem, hogy megérteted magadat folyamatosan.
2011. ápr. 18. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rendesek voltak, én jó témát kaptam, de sok minden függ attól, hogy milyen a párod és az is, hogy sikerül a magnóhallgatásos rész.
2011. ápr. 18. 19:09
 3/5 anonim válasza:
ELC a király. :)
2011. máj. 5. 15:27
 4/5 anonim válasza:

Én voltam 28.-án... 3 pont híján nem lett meg...

A magnóval csúnyán lehúzhatnak!!!

De rendesek voltak, viszonylag sokáig voltam bent, mert gondolom az elsők közt voltam és még érdekelte őket mit magyarázunk. Ha vége fele vagy akkor szerintem már fáradtak és kevésbé érdekli meg kevésbé figyelnek arra amit motyogsz.

2011. aug. 11. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is voltam május 28-án, könnyűnek találtam. A magnó részem 76%-os lett, maga a szóbeli 90%. Remélem legközelebb sikerül neked is!
2011. aug. 12. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!