V'an itt va'laki aki autodidakta tanul (t) olaszul? Milyen könyvek segítségével?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék elmenni egy tanfolyamra, addig sajnos nincs időm, de nem szeretnék tétlenül ücsörögni, úgyhogy érdekelne, hogy milyen könyvek vannak, ahol egy nagyon-kezdő is könnyedén tanulhat olaszul? (Feliratkoztam ennek az oldalnak a leckéire --> [link] ,de azt hiszem az ilyet nem nekem találták ki, nekem jobb, ha könyv van a kezemben és abból tanulok).
Előre is köszi a segítséget!
2011. ápr. 11. 21:21
1/3 anonim válasza:
Itt van valaki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
A válasz megírásának időpontja: 04-08 16:43
Nem én vagyok az!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. ápr. 11. 22:04
3/3 anonim válasza:
Nekem a Progetto Italiano jött be + Nyelvtan 3 lépésben kis könyv. Magamtól 7 hónap alatt jutottam el az alapfokú nyelvvizsgáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!