Melyik nyelvvizsgát válasszam?
Szerintem menj Origo-ra!
Annyi nyelvvizsgának vonták vissza az akkreditációját, hogy ez a biztos.
A rémhírek ellenére nekem korrekten pontoztak, és a szóbeli is jó hangulatú volt. Igyekeztek oldani a feszültségemet, mert olyan ideges voltam, hogy alig tudtam aláírni a papírt. Vidéken egyébként 'elnézőbbek', én Dunaújvárosban csináltam.
mazlis vagy, hogy elég alapfoku vizsga.. mivel az alapfoku semmit sem ér (elnézést), nyugodtan valaszthatsz eszperantot is, vagy ilyesmit.
en a bme szóbelit (mondjuk en kozepfokun voltam) rendkivul konnyunek talaltam, nagyon laza volt, csak az a lenyeg, hogy sokat beszelj, és legyen beszédkézséged, ne légy félős, meg hogy reagálj mindenre.
(megkerdezhetem milyen egyetem az, ahova eleg az alapfoku?)
Én most csináltam angolból alapfokú C-t, ORIGO-sat, nagyon könnyű volt! És tényleg ez a biztos!
Előttem lévőnek írom:
Nekem az egyetemen 2 nyelvvizsga kell (egy közép C és egy alap C), de mivel nyelvszakos vagyok, ezért csak egy alap C-t kellett csinálnom egy másik nyelvből.
Az alapfok tényleg pofon egyszerű minden nyelvből.. Így szerintem nézd azt, hogy mennyibe kerülnek :) :) :) nem utolsó szempont :)
www.studentweb.hu itt megtalálod mikor, hol és mennyiért vizsgázhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!