Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jó angolos leellenőrizné és...

Jó angolos leellenőrizné és kijavítaná nekem?

Figyelt kérdés

The band was founded in the year 2002 by G. E. and Z. T. Additional original member was C. M. on bass guitar. The band made its 1st demo in 2003 titled "xxxx", like author's release. After the demo was done C. M. left the band. The new bass guitar player was T. T. The band performed its music mainly in local Rock Pubs and Musicial Festivals.

In 2005 the band made its 2nd demo titled "xxx" and then they took a two-years brake. In the meantime T. T. left the band, because of his numerous permanent illness, and it took a while for the guys until they found their new bassist: D. A. who is now the third member of the band.

Nowadays the band is working on their 3rd album titled "xxx"; after a few days that can be listened here.

Our syle is mostly a kind of raw rock with a little punk, but we also like beautiful ballads.

A központozás nagyon a gyengém, nem tudom, hová kéne vessző, hová nem. Az első bekezdésben azt szerettem volna kifejezni, hogy a demó szerzői kiadásban jött ki.

Előre is köszönöm!

2011. márc. 21. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:

2. sorban as, nem like

4. sorban music festivals, nem musicial

5. sorban two-year, nem two-years

6. sorban because of chronic illness vagy for health reasons elég lesz

7. sorban it took a while for the guys to find, nem until they found

8. sorban "after a few days that can be listened here" helyett mondjuk "which will be available here in a few days".

2011. márc. 21. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Our style is mostly raw rock, with a little punk.

two-year break (a brake feket jelent)

2011. márc. 21. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, srácok. A legneccesebb dolgokat sikerült kijavítani.
2011. márc. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!