Angol alapfokú B1 nyelvvizsgára 1 hónap felkészülés?
A következő vizsgák ápr. 15-én lesznek, a diplomám megkapásához sürgősen kell egy alapfokú vizsga.
Középiskolában 6 évig tanultam (ötös voltam, bár nagyon sz@r tanárjaink voltak), egyetemen pedig angolról magyarra fordítottam, ezen kívül a neten szoktam angolul olvasgatni. Beszélni nem nagyon tudok, magyarról angolra elég lassan megy, az írott angolt megértem, a beszédet nagyjából.
Jelentkezzek? 17-éig kell. 1 hónap alatt egy alapfokúra át tudok nézni mindent egyedül? Időm az lesz rá.
NEM LEHET
Egy hónap még egy sóhajtásra is kevés. Csak akkor lenne elég, ha már beszélnél három nyelvet közel anyanyelvi szinten és ez lenne a negyedik.
De lehet, elmentem és meglett.
Nyilván a nulláról nehezebb lett volna, de nekem csak ismételni kellett.
Talán a magnó volt a legnehezebb, de a fordításban minimális nyelvtan, a beszélgetésen meg kb. annyi, hogy ki a családom és - a témámhoz kapcsolódóan - hogyan lehet utazni, utaztam-e már repülőn.
Mondjuk ahogy emlékszem, a német középfokon is ilyesmit témát húztam és ott is ezeket kérdezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!