Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítanátok nekem angolra?

Lefordítanátok nekem angolra?

Figyelt kérdés

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Ha lehetséges, szeretném, hogy megrendelt csomagomat ajándékként GIFT jelzéssel, érték megjelölése nélkül adják fel magyarországi címemre. Ez teljesíthető?

Üdvözlettel:

XY

2011. márc. 12. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Dear Customer!

I would like an order shipped to a gift GIFT sign, without stating the value to give up my address in Hungary.

It is possible?

greetings

2011. márc. 12. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Dear Customer Service,

If it is possible, I would like the package I ordered to be sent to my Hungarian address as a gift with GIFT marking, and without signing its value. Is this possible?

With regards

XY

Nem 100%, várd meg, amíg valaki megerősíti vagy kijavítja. Már eléggé megkopott angol tudásom...

2011. márc. 12. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Dear Customer Service!

If it is possible, I would like to get the ordered packet as a gift and without the indication of value. Please send me this packet to my Hungarian adresse, (which is ...).

Is it feasible?

Yours sincerely,

XY

Én így írnám. :] A which is ...-ot azért raktam zárójelbe, mert azt csak akkor írd oda, hogyha máshol nincsen feltüntetve a címed.

2011. márc. 12. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Would you please ship my order marked as GIFT, with no indication of price or value, if possible.

Regards,

XY

A magyarországicím részt nem tettem bele, az itt lényegtelen.

Az első teljesen nem jó. "give up" felad, de nem postán :) mondjuk elfogy a kitartásod és inkább feladod

2. teléjesen jól érthető belőle, mit szeretnél

3. kb. jó, de fura nekem a packet (a package jobb)

address, nem adresse

A feasible furcsa nekem a végén.

2011. márc. 13. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!