Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy mondom angolul, hogy mi...

Hogy mondom angolul, hogy mi az én hobbim?

Figyelt kérdés

Nagyjából tudok mindent csak egy nagyon alap dolgot nem. Ha kérdezik, hogy mit szeretsz csinálni szabadidődben - What's your favourite Freetime activity? - akkor hogy mondjam el, hogy szeretek játszani fuvolán, rajzolni, kutyát sétáltatni és tévét nézni?

(Légyszi ne webfordításosat, mert azt én is meg tudom csinálni...)

2011. márc. 7. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

én simán 'LIKE'-kal mondanám:

(For example) I like drawing,watching TV,taking the dog for a walk,etc.

2011. márc. 7. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:

I'm into drawing

A kutyásra már nem húznám rá ezt a formulát, de a rajzolásra tuti jó

2011. márc. 7. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

hogy változatosabb legyen, mondhatod úgy is, hogy I am keen on playing on flute, I am fond of drawing...

mind a kettő azt jelenti, hogy odavagyok valamiért. vagy mondhatod úgy is, hogy my hobbies are ... és felsorolod őket.

2011. márc. 8. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Thx! Már túl estem a felvételin, szerencsére egészen más témában kellett beszélnem, de köszönöm:)
2011. márc. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!