Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt hogyan mondanád angolul...

Ezt hogyan mondanád angolul illetve spanyolul?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy öngyilkos leszek. Remélem nem bánod. Tudod, hogy mindig is szerettem volna találkozni veled személyesen, de attól tartok, hogy ez nem lehetséges.
2011. jan. 16. 00:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ezt ugye nem gondolod komolyan?
2011. jan. 16. 00:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Abszolút komolyan gondolom.
2011. jan. 16. 00:44
 3/12 anonim válasza:
Tippelek: a pasi hazudott?
2011. jan. 16. 00:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Miközben visszaolvastam a kérdést rájöttem, hogy nem írtam bele, hogy történetet írok és abba kellene csak nem igazán vallottam még be ilyesmit se magyarul, se angolul, se spanyolul és fogalmam nincs hogyan kellene írni... Úgy hogy:

I decided I'll kill myself. Hope you don't mind. You know I always wanted to see you live, but I afraid of it isn't possible.

illetve

Decidí que voy a matarme. Espero que no me importa. Usted sabe que yo siempre quise verlos en vivo, pero me temo que de no es posible.

spanyolt még csak ebben az évben kezdtem szóval nem vagyok túl jó belőle :D

2011. jan. 16. 00:51
 5/12 anonim ***** válasza:

I decided that I will be suicidal. I hope you don't regret it. You know that, I would liked meet you always personally, but I am afraid this isn't possible.

valami ilyesmi..

megértelek, mostanában nekem is gyakran vannak hasonló gondolataim.. de remélem nem leszel öngy.

2011. jan. 16. 00:53
 6/12 anonim ***** válasza:

utolsóvagyok.

akkormegnyugodtam.(:

2011. jan. 16. 00:54
 7/12 anonim válasza:
én azthittem valami küldölfi sztárnak akartad elküldeni levélben. XD
2011. jan. 16. 01:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Hülyeségnek tartom a rajongást és az arra pazarolt energiát. Ezért sem rajongok semmiért.
2011. jan. 16. 01:07
 9/12 anonim válasza:

Tetszik a hozzáállásod. :)

Amúgy előző vagyok.

2011. jan. 16. 01:09
 10/12 anonim ***** válasza:

I've decided to kill myself. I hope you don't mind. You know that I've always wanted to see you in person, but I'm afraid that it is not possible

spanyolul sajnos nem tudok

2011. jan. 16. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!