Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tanult valaki a START német...

Tanult valaki a START német nyelvkönyvből? Ha igen milyen könyvnek tartjátok?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert eléggé megoszlanak a vélemények róla.Vagyis mondhatnám azt hogy sokan inkább fikázzák.
2010. dec. 30. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Rémálmaimban jön elő..
2010. dec. 30. 21:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Miért annyira rossz?
2010. dec. 30. 21:11
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
hát szerintem sokkal jobb, mint ezek az új színes tankönyvek.
2010. dec. 30. 21:13
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
A tanár plusz a könyv kombó egy életre elvette a kedvem a német tanulástól,maradtam az angolnál.
2010. dec. 30. 21:13
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

Nem olyan rossz, ha tényleg az alapoknál kezded és jó a tanár is. Ha magadtól tanulnál németül, akkor viszont kell hozzá kellő kitartás és szorgalom (mondjuk az egyébként is kell)

Nem könnyű a német nyelv, de nem lehetetlen.

Amikor én tanultam a folytatásából (Unterwegs), akkor még nem volt olyan jól kidolgozva, a munkafüzete sem volt egy főnyeremény. Szerintem nem rossz könyv.

A mostani színes könyvekből szerintem nem lehet önállóan tanulni.

(Egyébként én is az angolt szeretem jobban, de mostanában olyan kevesen beszélnek németül, úgyhogy nem rossz választás)

Sok sikert!

2010. dec. 30. 21:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

nem volt rossz, 4 hónap alatt elfogyasztottunk egy könyvet, a teljes sorozatot végigszenvedtük. Szóbelire ez nagyon kevésnek bizonyult, ezért a tanár feladta nekünk, hogy más könyvekből keressünk anyagot, magunk.

amolyan alapozó könyv, nem jó semmi komolyabb dologra, mint pl érettségi vagy nyelvvizsga.

2010. dec. 30. 21:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

és a grünes licht a sorozat utolsó darabja :)

hát förtelmesen gagyi volt...

2010. dec. 30. 21:20
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Én idén kezdtem belőle tanulni. Semmi bajom nincs vele, mondjuk nagyon jó a tanárunk. Egy ismerősöm is ebből tanulta meg az alapokat, szerinte az egyik legjobb könyv, és nagyon jól beszél németül! :)
2010. dec. 30. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szétesnek a lapjai, ha sokat forgatod. :D
2010. dec. 31. 00:25
 10/16 A kérdező kommentje:

Szétesnek a lapjai, ha sokat forgatod. :D

Nem erre vagyok kiváncsi......

Én nekem az deutsch expresst ajánlotték.Arról mi a véleményetek?

2010. dec. 31. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!