Tanult valaki a START német nyelvkönyvből? Ha igen milyen könyvnek tartjátok?
Nem olyan rossz, ha tényleg az alapoknál kezded és jó a tanár is. Ha magadtól tanulnál németül, akkor viszont kell hozzá kellő kitartás és szorgalom (mondjuk az egyébként is kell)
Nem könnyű a német nyelv, de nem lehetetlen.
Amikor én tanultam a folytatásából (Unterwegs), akkor még nem volt olyan jól kidolgozva, a munkafüzete sem volt egy főnyeremény. Szerintem nem rossz könyv.
A mostani színes könyvekből szerintem nem lehet önállóan tanulni.
(Egyébként én is az angolt szeretem jobban, de mostanában olyan kevesen beszélnek németül, úgyhogy nem rossz választás)
Sok sikert!
nem volt rossz, 4 hónap alatt elfogyasztottunk egy könyvet, a teljes sorozatot végigszenvedtük. Szóbelire ez nagyon kevésnek bizonyult, ezért a tanár feladta nekünk, hogy más könyvekből keressünk anyagot, magunk.
amolyan alapozó könyv, nem jó semmi komolyabb dologra, mint pl érettségi vagy nyelvvizsga.
és a grünes licht a sorozat utolsó darabja :)
hát förtelmesen gagyi volt...
Szétesnek a lapjai, ha sokat forgatod. :D
Nem erre vagyok kiváncsi......
Én nekem az deutsch expresst ajánlotték.Arról mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!