Mi a véleményetek a gazdálKODÓ nyelvvizsgáról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 22:49
1/3 anonim válasza:
Az, hogy elég szánalmas neve van, én ebből következtetek a színvonalára. Én nem választanám, ott van az Euro, keresd fel a honlapjukat www.euroexam.org. Én ezt tudom ajánlani.
2/3 anonim válasza:
Nekem társalKODÓ nyelvvizsgám van, és szerintem teljesen megéri.
Ahogy hallgatom a többi nyelvvizsgázókat, és nézem a többi nyelvvizsga feladatait, úgy látom, hogy viszonylag ez a legkönnyebb, és ugyan annyit ér, mint más, ugyanis ez is akreditált.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom milyen szaknyelvet választasz, nekem idegenforgalomból kellett, én a Kitex-et választottam, mert az nem tartalmaz fordítást és ugyanúgy akkreditált mint a BGF vagy a GazdálKODÓ... Olcsóbb is volt, könnyebbnek éreztem és elsőre sikerült :)
De egy korrekt rendszerük ismerem (pár évfolyamtársam ott vizsgázott) semmi rosszat nem mondtak róla, fel lehet rá készülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!