Kedves anyukák, gyermekes szülők! Mit szólnátok, ha látnátok ezt a hirdetést? (ANGOL MAGÁNTANÁRSÁGRÓL VAN SZÓ! )
Figyelt kérdés
" Kedves SZülők!
14 éves lány vagyok, angol középfokúm fél év múlva lesz meg. 7-12 éves korig vállalok gyermekeknek angol oktatást (felzárkózást, gyorsabb haladást stb.)
Mivel még nincs nyelvvizsgám, 800Ft/60 perc a óra díja.
Egy tanítványi tapasztalattal rendelkezem, ő másfél hónapig járt hozzám!
Elérhetőség..."
Elengednétek a gyerekeiteket? Mi a véleményetek a hirdetésben szóló fiatalkorú lányról?
2010. dec. 20. 18:23
11/14 anonim válasza:
Utolsónak: Semennyivel, mert még a tanárok is követnek el hibákat, te meg főleg. (Bocsánat, egyáltalán nem lenézően akartam írni, nagyon király, h. van felsőfokúd)
Amúgy meg egy rossz vicc. Persze.. 1500-ért már találsz tanárt is, akkor inkább csak kéthetente járjon hozzá.
12/14 anonim válasza:
Na igen, a majdnem középfokú nyelvtudás még nem az a szint, amivel nagyon tanítani lehetne. Nekem inkább az életkora szúrt szemet. Elképzelem, hogy a 12 éves kislány átmegy a 14 éves kislányhoz tanulni. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy nagy tanulás lenne belőle. Akkor már inkább többet áldoznék rá, és diplomás angoltanárhoz küldeném. Úgyis sok köztük a munkanélküli:)
13/14 anonim válasza:
Nem tanítás; korrepetálás, segítség kezdő szinten. Nagyon nem mindegy. Egyébként szerintem a kérdező a 14 éves kislány, ti meg itt ócsároljátok.
14/14 anonim válasza:
Oktatás szerepel a hirdetésben, az szerintem ugyanaz, mint a tanítás. És ha a kérdező a 14 éves lány? Akkor már nem lehetünk őszinték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!