Milyen nyelvet ajánlotok angol és francia mellé harmadik nyelvnek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 12:15
11/19 anonim válasza:
Harmadik nyelvnek itt, Magyarországon csakis a MAGYAR nyelvet ajánlom!
12/19 anonim válasza:
Én a japánt ajánlanám vagy a kínait!
13/19 anonim válasza:
17:41: Ha sok időt akarsz elcseszni ;)
14/19 Szami0112 válasza:
Az olaszt ajánlom ^^ Egyszerü, könnyű és a lényeget megmutatja :) Ajánlom, én három évig tanultam :) Ciao Amigo! :D
16/19 anonim válasza:
Ha a nyelv gyakorlati hasznosítása a célod, akkor a tanult szakmádnak megfelelö nemzetközi nyelvet válasszad. Pl. orvosnak, papnak latin :-)
Ajánom ezt az oldalt: nyelvek a munka világában:
Amennyiben viszont a már francia tudásodat akarod kamatoztatni, akkor könyebben veheted föl hozzá a spanyolt, vagy az olaszt.
Az angol alaptudás pedíg a némethez ad segítséget. Kár, hogy nem tetszik; ma már a gyakorlatban nagyon sokan beszélik. Európában a 2. leggyakoribb "anyanyelv" (Pl. Németország, Svájc, Ausztria, BeNeLux államok, kelet Frnciaország)
17/19 anonim válasza:
ha "fel akarod használni", akkor németet, mert sok helyen németül vannak kiírvaa dolgok (pl. egy nyaraláson, bel-, külföldön), de ha csak valami szakterülethez kell még egy nyelv, akkor a spanyol, mert az egyszerű!
18/19 anonim válasza:
Szia!
én algont tanulok, és most kezdtem el az olaszt. igaz, hogy nem egy világnyelv, de eléggé dallamos, gyors és szerintem, ha a némettel a kiejtés miatt vannak problémáid, akkor ez tetszeni fog.
19/19 anonim válasza:
spanyol. tanultuk, hogy ez az egyik leggyorsabban "szaporodó" nyelv, nagyon sokan beszélik. de igazából azt tanulsz ami tetszik, angol mellé mindegy. de a svéd se rossz, angollal már el lehet boldogulni. nagyon jó az élet svédországban:) (családi tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!