Miért van az, hogy egy csomóan írják, mennyi nyelven beszélnek, mikor meg felteszek egy kérdést, hogy kell vmit mondani egy idegen nyelven, nem kapok válaszokat?
Vagy feladatok megoldását nem tudom, segítésget kérek, és semmi. Általában franciából kérdezek, és vagy nem kapok választ, vagy nem jót...
Vagy lehet csak egy-két ember van, aki sok nyelven beszél, de ők leírják ezt mindenhova?
A legtöbb kérdést tapasztaltabb nyelvtanulók teszik fel, gyakran bonyolultabb témákról.
Előfordul néhány kezdő, középhaladó kérdés; de a legtöbb nem ilyen.
Ami persze jogos, egy nyelvet ne felületesen tanuljunk meg..
Szerintem aki nyelveken beszél és profi szinten az nem fog foglalkozni mások házi feladataival. És nem rossz szándékból, hanem éppen azért, mert pontosan tudja, hogy csak úgy lehet igazán nyelvet tanulni, ha az ember leül és saját maga kiizzadja a korrekt fogalmazásokat.
Szóval szerintem ne ide irogass kérdést, hanem ülj le egy nyelvtan könyvvel a kezedben, nézz át pár szabályt, csapd fel a szótárt és írd meg a mondatokat.
Ha iskolában tanulod a nyelvet általában nem adnak olyan házi feladatot, amit az órán előtte ne beszélnének át.
Ne másokat hibáztass a saját lustaságod miatt.
Nem akkor nagyképűsködni, de én profin beszélek egy nyelvet; és szívesen segítek másoknak..
Szerintem ez hozzáállás kérdése, van aki kevésbé tud, mégis szívesen segít, valaki meg nem kezd ilyen alap feladatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!