Ki volt ma TELC közép angolon, és hogy érzi?
Én is pont ezt akartam föltenni, én voltam. A beszéd és a levél jó lett tuti, a feladatok meg a hallgatás...nem tudom.
Nektek a hirdetésesben volt 2 helyzetre "x" válaszotok? Mert nekem igen, és úgy készültem, hogy nem lesz benne "x" lehetőség...
Jaa, nekem is az volt, hogy értettem a szöveget, de nem tudtam megmondani, hogy az indonéz nők miért nem mennek férjhez, én a harmadikat jelöltem meg, miszerint "nem érdekli őket" vagy mi. Nekem - ha jól emlékszek - "x" lett az első és a végéről vissza a harmadik, te tudod esetleg? Nekem a második hallgatásban épp, hogy a hamis lett jóval több, mint az igaz :S A többire nem nagyon emlékszek. A levél nagyon rosszul volt megoldva, jó a téma(az elsőt írtam, "A letter asking for more information", a hoteles), erre ilyen kis kevés helyre kell beírni, az első oldalnak a felét ráadásul elviszi kapásból elviszi a címzés. Azt mondta, írjak legalább 150 szót...hát írok én, csak adjon rá helyet. Amúgy az nem baj szerintem, ha csak 148, úgysem számolják azt meg. Az első írásbeliben tényleg volt nehéz is. A szóbeli szerintem jó lett, nekem a "A famous person you like to meet" és a "A sporting event that you have attended", az utóbbit választottam. Az első csoportnak állítólag volt, hogy a kedvenc elektronikus eszközöd vagy hogy milyen munkát szeretnél csinálni. Az első csoportnak valami tanulási módszerekről szólt a cikk, nekünk, a második csoportnak, pedig arról szólt, hogy Írországban betiltották a dohányzást a kocsmákban, fedett munkahelyekben. A szóbeli szerintem jó lett, meg a levél is egészen ment. Remélem, hogy a hallgatáson megvan a 40%, mert akkor a beszéd javíthatja, na meg azt is remélem, hogy sikerül az írásbeli része. Reménykedjünk benne, hogy minél hamarabb fölrakják a netre.
első
Az aláírás nekem is egy sorba ment("Sincerely, xy").
első
Én nem azt írtam, hogy rosszabb a gyümölcslénél vagy mi, hanem a másikat. A nyelveshez is a másikat írtam, nem a tévéset. A szóbelin szerintem nem voltak hülye témák, teljesen jók voltak(nekem). Sokkal jobbak, amik a gyakorlókban voltak, azokban nagyon elvetemült témák voltak. Igaz nem számítottam rá, hogy olyan sokat kell beszélni, de aztán belejöttem.
első
Annyira csak nem lehetett rossz téma. Jaa, reméljük, legalább ez a kettő jó :D Kár, hogy egy hónap, mire kiadják az eredményt. Mert hamarabb is kész van, tuti, mert kész kell, hogy legyen, nem fognak még szilveszer után nekiállni javítani. Valamikor a két ünnep között lesz fönt szerintem. Nálatok mik voltak amúgy az első szóbelin?
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!