Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelentenek az alábbi...

Mit jelentenek az alábbi szavak? Online szótárral nem mentem sokra, azért kérdezem!

Figyelt kérdés

interface

scrips

presistence

gridpicker

critical mass

silverware

unnessessary

obivious

cree

indepence

ability

obligation

opposite

dishonest

enquipped

victim

pronounded

possible susped

copertison

werd

smock

whimsical

gotta (ez tudom, hogy rövidítés, de mié?)

Aki tud ajánlani még esetleg valami jobb online szótárat, azt megköszönném! (én a dicfort és a sztakit használom, de nem vagyok vele megelégedett)

2010. nov. 29. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb. 10 rosszul van leírva benne. Írd be a googlebe őket és kidobja a helyes írásmódot.
2010. nov. 29. 11:29
 2/3 anonim válasza:

[link]

Talán ez....

2010. nov. 29. 11:30
 3/3 anonim válasza:

hunglish.hu a kedvenc online fordítóm, munkához is ezt használom, próbáld ki! Nem szavakat hanem egész mondatokat tartalmaz, úgyhogy a megoldást szövegkörnyezetbe helyezve látod.

De igaza van annak, aki írta, hogy egy csomó rosszul van írva, azokat nem fogod megtalálni!

2010. nov. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!