Mit jelentenek az alábbi szavak? Online szótárral nem mentem sokra, azért kérdezem!
Figyelt kérdés
interface
scrips
presistence
gridpicker
critical mass
silverware
unnessessary
obivious
cree
indepence
ability
obligation
opposite
dishonest
enquipped
victim
pronounded
possible susped
copertison
werd
smock
whimsical
gotta (ez tudom, hogy rövidítés, de mié?)
Aki tud ajánlani még esetleg valami jobb online szótárat, azt megköszönném! (én a dicfort és a sztakit használom, de nem vagyok vele megelégedett)
2010. nov. 29. 11:21
1/3 anonim válasza:
Kb. 10 rosszul van leírva benne. Írd be a googlebe őket és kidobja a helyes írásmódot.
3/3 anonim válasza:
hunglish.hu a kedvenc online fordítóm, munkához is ezt használom, próbáld ki! Nem szavakat hanem egész mondatokat tartalmaz, úgyhogy a megoldást szövegkörnyezetbe helyezve látod.
De igaza van annak, aki írta, hogy egy csomó rosszul van írva, azokat nem fogod megtalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!