Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szeretnék egy kicsit megtanuln...

Szeretnék egy kicsit megtanulni spanyolul. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Először angolt tanultam, de még mielőtt megyek gimibe szeretnék egy kicsit megtanulni spanyolul, hogy jó pontot szerezzek a tanárnál. Nagyon alapokat szeretnék megtanulni. Egy pár dolgot már tudok(pl hogy vagy? jól. szia... meg stb). De nekem ez kevés. Ha valaki felvesz msnre és ott tanít egy pár dolgot akkor azt nagyon megköszönöm.^^
2010. nov. 10. 07:24
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Én annyit tudok, hogy "Dos cervezas, por favor!"

Fontos :)

2010. nov. 10. 07:31
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
spanyolból elég sok olyan nyelvkönyv van, amiből kiválóan lehet autodidakta módon tanulni !
2010. nov. 10. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:

próbáld meg ezt a linket:

[link]

2010. nov. 10. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
írtam privit.
2010. nov. 10. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! :) a gond az hogy nem tudok belépni az emailfiókomba :S de mindegy.. köszönöm az oldal linkjét! nagyon hasznosnak tartom :)
2010. nov. 10. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 5. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!