Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek ez így jól van...

Szerintetek ez így jól van magántanárral?

Figyelt kérdés

10 éve nyelvvizsgáztam, most viszont újra kezdtem mert sokat felejtettem. Én is hibás vagyok, mert a szótanulásra nem olyan sok időt fordítok. Na de ha kifizetem a pénzt 15 óráért, akkor nem-e jogosan várnám el, hogy csak velem foglalkozzon, és hogy ne ÉPPENHOGY meglegyen az a 1,5 óra?

Nekem ez nem tetszik h kb másodpercre pontosan véget vet az órának akkor is, ha benne vagyunk vmiben. Illetve most már a második alkalom volt, hogy odahívott mást az ÉN ÓRÁM kellős közepére és én addig keressek szavakat a témához holott van szószedete, és ezt otthon is tudnám csinálni. Közben én legyek csendben, ő meg a másikkal oldja megfelé az ő feladatait hangosan. Na és persze fizessem ki teljesen az órát, holott így teljesíti. Aztán még kérdezi, hogy az elmaradt órát mikor pótoljuk? Hát így biztosan sehogy....

jan. 31. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Ez a jellegzetes magyaros viselkedés, gyáva vagy a vele szemben fennálló problémákat vele megbeszélni, ehelyett itt pufogsz.
jan. 31. 08:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem csak nem akarom megserteni... Amúgy meg ez nem szemtelen viselkedés?
jan. 31. 08:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kifizetsz 1,5 óra egyéni fejlesztést, akkor másnak nincs ott semmi keresnivalója a te másfél órád alatt!
jan. 31. 09:25
 4/15 A kérdező kommentje:
mennyi amúgy most átlagosan 1,5 óra angol nyelv tanítása?
jan. 31. 09:42
 5/15 anonim ***** válasza:

7-8-9 ezer körül mozog / 1 óra

Sajnos vannak ilyen tanárok. Én is tudok olyan magántanárról, aki 1 óráért elkér 4000 forintot úgy, hogy van a gyerek mellett nem ritkán akár 5 másik gyerek is (számold ki, hogy akkor 1 óráért mennyit szed be), igaz általános iskolásokat korrepetál, akár különféle tárgyból és évfolyamról. Rzt sem tartom túl gerincesnek, de igény mégiscsak van rá.

A tanárral tisztázni kellene a dolgokat. Ha megsértődik, akkor keresel másikat. Ez nem olyan dolog, hogy bármelyikőtök szívességet tenne a másiknak, szóval nyugodtan szóvá lehet tenni a vélt problémákat.

jan. 31. 10:57
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

"jellegzetes magyaros viselkedés"

Semmi köze a nemzetiséghez, mindenhol vannak félénkebb emberek, főleg ha még nem eléggé felnőttek.

Kérdező, ha egyértelműen magánórákról volt szó eredetileg, akkor tisztázzátok, mert ez így nem magánóra, ha közben mással is foglalkozik (még akkor sem, ha "csak az üresjáratokban")!

Az, hogy másodpercre pontosan fejezi be, végülis korrekt, egyszerűen csak nagyon hülyén osztja be az időt, ha "kicsöngetéskor" rendszeresen épp egy gondolatmenet közepében van.

jan. 31. 11:49
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi

Vele az a baj H úgy fejezi be percre pontosan H mire leertem a 8.emeletrol ránézek az órára és még akkor van így pár perc 1-2. Tehát ha szigorúan akarom venni legalább 5 perccel ha nem többel befejezi előbb.

Ám látszik rajta H nagyon pénzéhes kézzel lábbal ragaszkodik a pénzhez ami nem baj de rajta nagyon látszik H csak ezért csinálja az egészet nem azért H megtanulja a tanuló.

jan. 31. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha hamarabb be akarja fejezni, közöld vele, hogy még van öt perc, és szépen folytasd csak nyugodtan, tegyél fel még kérdéseket, vagy akármi. De inkább keress szimpatikusabb tanárt.
jan. 31. 12:15
 9/15 A kérdező kommentje:

Igaz ilyenekkel nem kell foglalkozni más tanár kell csak az a baj H soknak sok tanulója van.

Egyébként az elején sem volt szimpi csak adtam neki egy esélyt ami túl hosszúra sikeredett.

jan. 31. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor ez volt a tanulópénz... Megbízható ismerősön keresztülj próbálj keresgélni.
jan. 31. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!