Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Érdemes az előrehozott közép...

Érdemes az előrehozott közép német érettségi felkészüléshez magántanárt keresni?

Figyelt kérdés
Nos, idén járok 11.-be és mivel jó vagyok németből, a tanárom megmondta, hogy tehetek előrehozottat németből tavasszal. Már szeptemberben el is kezdtem rá készülni egyedül, illetve van kb. 1 felkészítő óra amire be szoktam járni, viszont ott a faktosokkal vagyunk és az emelt szint. Feladatsorokat oldogattam néha egész jól ment néha kicsit rosszabban. A másik nehézség nekem az osztályozóvizsga lenne, attól félek egy kicsit mivel oda sokminden nyelvtani dolog ismerete szükséges, amik nem mennek az érettségibe se annyira. Érdemes lenne elmenni egy magántanárhoz vagy már el vagyok késve?

tegnap 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Előrehozott érettségire az menjen, aki van olyan jó németből, hogy ezeket a dolgokat magától abszolválja.

" sokminden nyelvtani dolog ismerete szükséges, amik nem mennek az érettségibe se annyira"

Akkor mi értelme előrehoznod az érettségit, ha nem vagy elég 'érett' hozzá?

tegnap 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
A tanárunk tette kvázi kötelezővé, hogy az első idegen nyelveseknek akik legalább tavaly és tavaly előtt is 5-ösek voltak meg az emelt faktosoknak erősen ajánlja. Az angolosoknál is szintén ez van.
tegnap 19:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Illetve nagyon mondják ezt majdnem minden gimibe, hogy amiből meglehet csináljuk meg az előlrehozottat, hogy maradjon idő más érettségire tanulni.
tegnap 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!