Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elte osztatlan tanárszakjai...

Elte osztatlan tanárszakjai mennyire nehezek? Az angol milyen szinttől indul?

Figyelt kérdés

Spanyol angol szakpárt szeretnék, de angolból csak közepem lesz, nem állok még B2 szinten.

Mennyire teljesíthető így egyszerre a kettő?

ma 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Az angol sehogy se.
ma 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd ezt kérlek?
ma 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
B2-től indul. A spanyol meg az elejétől.
ma 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ajj, akkor szerintem ezt el kell engednem, a spanyol jó lesz, angol nem:(
ma 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az angol B2 -ről indul, de alapvizsgán már az kevés lehet. A 2. félév végén van ez a vizsga, nagyon kemény. De a nyelvszakok mindegyike húzós, komolyan veszik a követelményeket, nagy a lemorzsolódás.
ma 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom honnan veszi az előző, hogy a spanyol az elejétől indul. Spanyol szakos voltam, velünk voltak a tanárisok és a minorosok is. Mindenhova B2-es szint az elvárás. Egyáltalán nem volt teljesen kezdő csoport. És nyelvtudás szempontjából volt is elvárás.

Most nem tudom, hogy kötelező-e maga a nyelvvizsga/emelt érettségi, viszont a tapasztalatom az, hogy kell az a szint.

Angolról nincs tapasztalatom.

ma 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!