Elte osztatlan tanárszakjai mennyire nehezek? Az angol milyen szinttől indul?
Figyelt kérdés
Spanyol angol szakpárt szeretnék, de angolból csak közepem lesz, nem állok még B2 szinten.
Mennyire teljesíthető így egyszerre a kettő?
ma 08:18
2/6 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd ezt kérlek?
ma 11:38
4/6 A kérdező kommentje:
Ajj, akkor szerintem ezt el kell engednem, a spanyol jó lesz, angol nem:(
ma 13:09
5/6 anonim válasza:
Az angol B2 -ről indul, de alapvizsgán már az kevés lehet. A 2. félév végén van ez a vizsga, nagyon kemény. De a nyelvszakok mindegyike húzós, komolyan veszik a követelményeket, nagy a lemorzsolódás.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom honnan veszi az előző, hogy a spanyol az elejétől indul. Spanyol szakos voltam, velünk voltak a tanárisok és a minorosok is. Mindenhova B2-es szint az elvárás. Egyáltalán nem volt teljesen kezdő csoport. És nyelvtudás szempontjából volt is elvárás.
Most nem tudom, hogy kötelező-e maga a nyelvvizsga/emelt érettségi, viszont a tapasztalatom az, hogy kell az a szint.
Angolról nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!