Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van értelme még jól megtanulni...

Van értelme még jól megtanulni angolul, hogy ha már mindenki jól beszél manapság?

Figyelt kérdés
Ezzel már egyáltalán nem lehet kitűnni a munkaerőpiacon, főleg nem a fiatalabb korosztályban. Tehát az angol helyett valamilyen más nyelvet kell tanulni.

nov. 10. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Pont ezért kéne jól tudni angolul. Persze, kitűnni nem lehet vele, de nem tudni az kicsit olyan mintha azt mondja valaki hogy ő nem tanul matekot mert mások úgy is tudják már
nov. 10. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Pont ezért kell megtanulni, mert kb. alap, pl. egy multinál, külföldiek közt a munka nyelve. Nem értem a logikádat.
nov. 10. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha kitűnni akarsz, akkor ne az angolt tanuld, az igaz.

De ha még nem tudsz angolul, akkor azért tanulj meg legalább valamennyire... és egy olyan nyelvet, amivel ki tudsz tűnni, azt utána tanulj majd inkább.

(Némettel kezdted, azért merült fel a kérdés? Amellé is kell az angol...)

nov. 10. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az angol alap. Ha az nincs, akkor nemzetközi cégekhez ne is jelentkezz.
nov. 10. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Azért kell, mert rengeteg helyen elvárás az angol. Azzal lehet kitűnni ha mellette (nem helyette) tudsz másik nyelvet.

Sokáig kerestem állást, de sok helyre nem voltam alkalmas, mivel nem értem el a kívánt szintet angolból hiába beszélek mellette két nyelven felsőfokon.

nov. 10. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan kitűni nem lehet vele, de alap elvárás
nov. 10. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú de régóta nem lehet kitűnni az angollal a munkaerőpiacon. Ahogy szintén nem lehet kitűnni egy csomó egyéb alap készséggel sem
nov. 10. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Az elvárt minimum. Középfok, kommunikációs szintig el kell jutni. Én csak utána választanék másik nyelvet
tegnapelőtt 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Am a kèrdès kb olyan, hogy minek tanuljak meg írni, úgyis tud mindenki.
tegnapelőtt 14:20
 10/11 MDaniel98 ***** válasza:
Mondjuk ez a mindenki tud angolul pont Magyarországon annyira nem igaz. Legfeljebb tanulta.
tegnapelőtt 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!