Van valami különösebb értelme megtanulni katalánul?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 19:31
3/5 anonim válasza:
Ha valamilyen oknál fogva az olyan autonóm közösségekben szeretnél dolgozni/élni, ahol a katalán hivatalos nyelv (Cataluña, Comunidad de Valencia, Islas Baleares) akkor hasznos lehet, főleg Cataluña-ban, ahol elég rossz szemmel néznek rád már a sarki kisboltban, ha nem katalánul szólalsz meg. Esetleg még tolmácsként lehet hasznos, mert egzotikus és nem mindenki mondhatja el, hogy beszéli, viszont ez is csak spanyolországi kontextusban.
4/5 anonim válasza:
Van, ha kifejezetten Barcelonába vagy a katalán régióba szeretnél élni. Egyébként beszélnek spanyolul, de jobban szeretik ha katalánul szólnak hozzájuk. Nekem az egyetemen meg kellett tanulni nem volt mese
5/5 anonim válasza:
Meg csak fel sem fogom miért lettem lepontozva, itt élek, csak tudom, hogy érdemes katalánul tudni Barcelonában:D na mindegy úgy látom otthonról jobban tudják
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!