Hogy tanuljak meg nagyon jól angolul?
Figyelt kérdés
Van egy gazdasági B2 nyelv vizsgám amit 4 éve csináltam. Olyan 70-75 százalék körül sikerült minden készség. Azóta aktívan nem használtam, de kb bármilyen hétköznapi témáról el beszélgetek angolul akár még szakmáról is. Most biztos nem lenne még a B2 de teszem azt neki ülnék keményen 3-4 hónapig biztos megint ezen a szinten lennék kb. A baj az hogy nem értem meg a zenéket, egyáltalán nem tudom kihallani belőle mit énekelnek. Bár ez régen is így volt de a magnós hallgatás gyakorlással jól ment. Hogyan tudnék jobban zenéket megérteni, beszédben a C1-szintet is elérni, úgy hogy ne felejtsük el a szerkezeteket, a szavakat, kifejezéseket. Ez a nagyon idegesítő, hogy hiába küszködik az ember nem is kell sok idő és nagyon könnyen felejt nagyon sokat.tegnap 22:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!