Hogyan tanuljak meg angolul, ha alapvetően semmi hobbim és érdeklődési köröm nincs?
A videóban és sok más esetben is sokan mondták már, hogy úgy a legkönnyebb fejlődni, ha olyan tartalmakat fogyasztasz vagy sorozatokat nézel ami a kedvenced.
https://www.youtube.com/watch?v=jbKkzY0AEDM
Oké, csak az a gond, hogy engem alapvetően semmi nem érdekel még olyan szinten sem, hogy magyarul olvassak róla (kötelezőkön kívül sosem olvastam könyvet és manapság is max bulvár/politikai cikkeket olvasok néha).
Sorozatokat/filmeket se szeretek nézni mert 2 perc után bealszom és semmilyen hobbim nincs (akár sport akár szobai tevékenység), ami engem minimálisan is megmozgatna. Arra is gondoltam már, hogy ez depresszió, de nem érzem annak.
Szóval ha egy embernek ennyire nulla motivációja van az érdeklődési köreit tekintve közvetetten a nyelvtanuláshoz akkor hogy tudna legjobb módszerrel mégis megtanulni angolul?
"Hogyan tanuljak meg angolul, ha alapvetően semmi hobbim és érdeklődési köröm nincs?"
Akkor nem az a kérdés, hogy hogyan, hanem hogy minek... Ezt gondold meg: hogy mire használnád, miért gondolod, hogy érdemes lenne megtanulnod angolul. Ha semmire sem használnád (amit nem tartok valószínűnek), akkor csinálj inkább mást helyette.
7. Na jó, de konkrétan mi olyant akarsz dolgozni, amihez angol is kell? Mert a munkához kifejezetten szükséges szaknyelvvel is kezdhetnéd.
Tehát elsõnek is ezt kellene eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!