Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak meg angolul,...

Hogyan tanuljak meg angolul, ha alapvetően semmi hobbim és érdeklődési köröm nincs?

Figyelt kérdés

A videóban és sok más esetben is sokan mondták már, hogy úgy a legkönnyebb fejlődni, ha olyan tartalmakat fogyasztasz vagy sorozatokat nézel ami a kedvenced.

https://www.youtube.com/watch?v=jbKkzY0AEDM

Oké, csak az a gond, hogy engem alapvetően semmi nem érdekel még olyan szinten sem, hogy magyarul olvassak róla (kötelezőkön kívül sosem olvastam könyvet és manapság is max bulvár/politikai cikkeket olvasok néha).

Sorozatokat/filmeket se szeretek nézni mert 2 perc után bealszom és semmilyen hobbim nincs (akár sport akár szobai tevékenység), ami engem minimálisan is megmozgatna. Arra is gondoltam már, hogy ez depresszió, de nem érzem annak.

Szóval ha egy embernek ennyire nulla motivációja van az érdeklődési köreit tekintve közvetetten a nyelvtanuláshoz akkor hogy tudna legjobb módszerrel mégis megtanulni angolul?

júl. 24. 21:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
informatikát tanultam...
júl. 31. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Mégiscsak rá kéne jönni, hogy mit csinálsz szívesen...
júl. 31. 15:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Gyk-zni csak szeretsz valamennyire, ha itt vagy... Na, akkor lépj le innen, keress egy hasonló, de angol nyelvű oldalt, aztán hajrá!
júl. 31. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Az informatika meg teljes egészében csak angolul van. Meg is találtad.

gyk helyett YahooAnswers, és a 13-asnak is igaza lesz.

júl. 31. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy tanulta, még nem biztos, hogy tényleg érdekli is, szívesen is foglalkozik vele...
júl. 31. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen sajnos, akinek teljesen üres az agya. Nem sok, de van. Emlékszem, egyszer régen egy nyári gyakorlatos sorsán kívántam enyhíteni, majdnem ilyen dög meleg volt, és péntek dél, a vaskeretes ablakos klíma nélküli irodaépületben meg lehetett dögleni, mindenki aki tehette, kilógott valamit intézni, aki nem volt szabadságon. Ő meg ült. Mondtam neki, nem lenne jó strandon? Vállvonás. Nem akarnál hazamenni, hátha ott hűvösebb van? Vállvonás. Egy torta egy légkondícionált presszóban, vagy egy hideg üdcsi? Vállvonás. A tizediknél feladtam. És például a rokonságban is van olyan, több is, aki anélkül járt egy-egy öt éves egyetemet, hogy bármit is tett volna az előírtakon kívül. Én nem tudtam volna elképzelni, hogy éveket járok valahová tanulni, ami annyira nem érdekel, hogy az ordít. Voltak kedvenc tárgyaim, voltak cikk-ötleteim, stb. Ezeket én nagyon sajnálom, mint a láb nélkül születettet, aki sosem tudja meg, milyen jó érzés a nyári mezőn felforrósodva bemenni az erdei út hűvösére, és az erdőben a nagy fák alatt gyalogolni tovább.

Jelen kérdező javára ehhez képest annyi írható, hogy elképzelhető, hogy van egy 4 % esély arra, hogy saját maga tette fel ezt a kérdést, nem az anyukája presszionálta.

júl. 31. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!