Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit érdemes angol után tanulni ?

Mit érdemes angol után tanulni ?

Figyelt kérdés
én olaszon vagy spanyolon gondolkodtam . az angol nyelvet is szeretném tovább tökéletesíteni viszont egy másik nyelv mellet . szerintetek ?köszönöm előre is

ma 00:22
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem németet éri meg, ha még nem tanultad. Ha a fentiekből kéne választani, akkor talán a spanyolt több helyen használják, így én azt választanám.
ma 00:32
 2/4 Luv SzJG válasza:
Szerintem spanyolul, vagy németül érdemes tanulni. A francia is egy elég gyakori nyelv, de az angol után elég bonyi lenne.
ma 04:24
 3/4 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Ha felmész mondjuk a professionre, ez a lista jelenleg:

1000+ találat: angol, német

10-19 közötti találat: cseh, francia, litván, olasz, orosz, szlovák, ukrán

1-10 közötti találat: dán, észt, finn, héber, holland, horvát, kínai, koreai, lengyel, norvég, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török

Szóval magasan vezet az angol és a német, utána a régiós nyelvek mellett a francia és az olasz, valamint meglepetésemre a litván rúgnak csak labdába.

ma 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
mindegy csak ne spanyolt
ma 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!