Milyen angol nyelvvizsgát kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Olyan kéne amit nemzetközileg mindenhol elfogadnak. És hol lehet ahhoz teszteket találni, hogy melyik szinten vagy? Amúgy 16 vagyok ha ez bármit befolyásol.okt. 31. 20:29
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és helyileg Komárom-Esztergom megye környékén kéne hogy legyen.
okt. 31. 20:31
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan, amit bárhol elfogadnak, hiszen mindenhol mindenki saját maga dönti el, hogy mit fogad el meg mit nem, és bármikor változtathat is: lehet, hogy a jövő héttől kezdve mást fogad el, mint eddig.
3/7 anonim válasza:
De mi a terved kint? Mert amíg pl. egyetemek sokszor meghatározzák, hogy milyen nyelvvizsga kell (ez esetben nézz utána a konkrét egyetem követelményeinek), addig sok munkáltatót nem fog érdekelni, hogy most pontosan milyen nyelvvizsgád van, ha amúgy beszéled a nyelvet.
Sok egyetemhe TOEFL, IELTS vagy Cambridge nyelvvizsga kell, de ettől függetlenül mindig meg kell nézni a követelményeket, mert rengeteg egyetem van, és mindig az a fix, amit ők írnak.
4/7 anonim válasza:
#3-as vagyok. De a TOEFL, IELTS, Cambridge csak Budapesten van. De amúgy igen, ha nem külföldön akarsz egyetemre menni, akkor szerintem fölösleges ezt most lerakni.
5/7 anonim válasza:
#3-as vagyok, ismét. De amúgy az ilyen komoly nyelvvizsgáknál ne is várd, hogy sok helyszínen elérhető legyen, pont azért, mert szerintem ezekre amúgy olyan hatalmas kereslet nincs, szóval nem érné meg mindenhol folyton meghirdetni, mert alapból drágábbak is mint a "sima" nyelvvizsga, és a legtöbb embernek nincs szüksége rá.
6/7 anonim válasza:
"ha nem külföldön akarsz egyetemre menni, akkor szerintem fölösleges ezt most lerakni"
16 évesen akkor sem érdemes, ha külföldön akar tanulni, mert addigra elévülhet.
7/7 anonim válasza:
Előrehozott érettségit is akarsz, hogy ne kelljen bejárni az angolorakra? Az hülyeség lenne, mert aztán elkezdesz majd visszafejlodni, mert se írni, se beszélni nem fogsz olyan intenzíven és olyan sokféle módon, mint az aktív nyelvtanulás idején, amikor órákon is ott vagy rendszeresen és aktívan, hazikat is írsz, dolgozatokra is készülsz és mindezek mellett használod a nyelvet a szabadidődben is, nem pedig csak sorozatnezesben merül ki a nyelvtanulasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!