Szerintetek angolból melyik vizsgaközpontnál érdemes B2-t csinálni?
DExam:
Szerintem tök jó, és igenis könnyebbség, hogy választhatsz, hogy humán vagy reál feladatsorokat kérsz-e.
Csak IELTS vagy TOEFL.
Valamint a Cambridge (CAE).
Esetleg még jó lehet a TOEIC, vagy OPI/OPIC is.
Minden más (--ahogy meg kéne mutatni valaki olyannak is aki a magyar burkon kívülről jött--) kevesebbet ér, mint a tegnap lehúzott használt wc-papír.
Ahova sokan jelentkeznek, ott első körben a papírok alapján szűrik meg a jelentkezőket, úgyhogy kell a papír, mert mindenkinek a nyelvtudását nem fogják ott, helyben tesztelgetni, hogy valóban igaz-e, amit a saját nyelvtudásáról állít az illető, hiszen be se hívják interjúra papír nélkül.
És jobb helyeken az sem mindegy, hogy milyen és mikori papírod van, úgyhogy valójában csak olyan és akkori papírt érdemes szerezni, amilyet és amikorit a megcélzott helyen elvárnak.
Ha egyszerűen csak magyarországi továbbtanuláshoz kell, ahhoz bármelyik Magyarországon akkreditált nyelvvizsga jó egyelőre, és ha az a kérdés, hogy azok közül melyiket, akkor szerintem DExam.
Te kis okoska. Értem, hogy még gyerek vagy, de szerinted a felnőttek beleírják a cv-be, hogy hol csinálták a nyelvvizsgát? Aki igen, na azt nem hívják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!